Deze Rosapasso van Biscardo Vini heeft een briljante rosé kleur. Het bouquet is fruitig met elegante wilde aardbeien en kersen. In de mond een smakelijke, soepele en harmonieuze wijn met een aangename afdronk.
De druiven voor deze Rosapasso worden voorzichtig geperst, zodat de most alleen bestaat uit sap dat vanzelf is vrijgekomen. Hierna volgt de cryo maceratie en de fermentatie. De primaire aroma’s worden zeer efficient onttrokken aan de schil. Dankzij dit proces blijven de aroma’s behouden en geven de wijn een delicaat en fruitig aroma. De vergisting vindt plaats in RVS tanks bij een gecontroleerde temperatuur. De rijping vindt ook plaats in RVS tanks gedurende een paar maanden. De Rosapasso verfijnt zichzelf terwijl hij rust op zijn eigen gisten.
Biscardo Rosapasso kan geserveerd worden bij voorgerechten, vis, kaas, zacht smakende risotto of pasta en wit vlees.
Drink deze wijn gekoeld op een temperatuur van 8-10°C.
De Rosé d’Anjou is licht van stijl en makkelijk drinkbaar. Intens roze van kleur met heldere zalmkleurige reflecties. Levendig, rond en fruitig. De frisheid en energie van de wijn balanceren het halfzoete karakter. Met aroma’s van framboos, aardbei, kersen en witte perzik. Een boeket van zomerse vruchten, ideaal voor een warme zomerdag.
Drink deze wijn op een temperatuur van 8-10°C.
Lekker bij gekookt, gerookt, en wit vlees. Is ook een mooie combinatie met de Aziatische keuken.
The Wolftrap Rosé heeft een complexe smaak waarin het fruit duidelijk naar voren komt. Een rosé wijn gemaakt van typische Rhône druiven.
Deze wijn is gemaakt van 10% Grenache, 70% Syrah en 20% Cinsault druiven. De druiven blijven kort in contact met de schil om zoveel mogelijk kleur aan het sap te geven. Hierna wordt het sap, temperatuur gecontroleerd, vergist.
The Wolftrap Rosé wordt gemaakt door de beroemde wijnmaker Marc Kent van het wijnhuis Boekenhoutskloof uit Franschhoek, Zuid-Afrika.
Deze wijn is lekker bij de borrel en bij salades en de Aziatische keuken.
Drink deze rosé wijn op een temperatuur van 8-10°C.
Deze lekkere Torre Oria Rosado is gemaakt van Bobal-druiven. De druiven zijn ontsteeld en licht geperst om de beste smaakkwaliteit te garanderen. De wijn ondergaat een koude maceratie van 3 tot 4 dagen.
Een frisse, sappige en verfrissende rosé met een lichtroze kleur. Een intens aromatische neus met veel tonen van rode bessen. Goed gestructureerd in de mond, frisse zuurgraad met de smaak van aardbeien en rozenblaadjes.
Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
Heerlijk als aperitief. Ook goed in te zetten in combinatie met gerechten uit de Aziatische of Oosterse keuken of als huiswijn.
De wijn is intens karmijnrood. Fris en levendige fruittonen. Geconcentreerde aroma’s van verse aardbeien en frambozen goed gecombineerd met bloemige tonen van viooltjes. In de mond is de wijn wendbaar en toegankelijk maar toch ook robuust en delicaat tegelijkertijd. Prettige vruchttonen aanwezig in de afdronk.Gemaakt van 100% Merlot druiven.
Voga Italia Sparkling Rosé is een verfrissende uitgebalanceerde rosé met aroma’s van aardbeien, frambozen en perzikken. De elegante roze kleur doordat de wijn 48 uur met de schil van de pinot grigio druif contact heeft gehouden.
VOGA is het nieuwe trendy wijnmerk uit Italië. Het wijnbedrijf produceert in Bardolino een geweldige Sparkling. Hier combineren ze lifestyle, wijn en design op een prachtige manier.
Heerlijk als apéritief of bij diverse salades en lichte visgerechten.